February 27, 2021

Shqipes i deI video me ”puIIë”, me Mevlanin në vaskë duke..

Shqipes i deI video me ”puIIë”, me Mevlanin në vaskë duke..

Brenda studios së “Përputhen”, Shqipja dhe Mevlani nuk kishin një marrëdhënie aspak të mirë, ku nuk mungonin debatet dhe ironitë ndaj njëri-tjetrit.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive