February 25, 2021

“Nuk e keni të gjatë o k…., nuk keni ça t’më bëni”, sherr në aeroport, pasi emigrantit shqiptar ia ndaluan gruan për…

“Nuk e keni të gjatë o k…., nuk keni ça t’më bëni”, sherr në aeroport, pasi emigrantit shqiptar ia ndaluan gruan për…

Sipas denoncimit të policëve që gjendeshin në shërbim SH. V do të udhëtonte në itinerarin Rinas-Bruksel-Belgjikë me linjën ajrore Jet Air.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive