February 28, 2021

Morën para borxh dhe u nisën për një jetë më të mirë për në Angli, dalin fotot e 39 emigrantëve që dhanë shpirt në kamion: Ikën për mirë dhe u shuan

Morën para borxh dhe u nisën për një jetë më të mirë për në Angli, dalin fotot e 39 emigrantëve që dhanë shpirt në kamion: Ikën për mirë dhe u shuan

Morën para borxh dhe u nisën për një jetë më të mirë për në Angli, dalin fotot e 39 emigrantëve që dhanë shpirt në kamion: Ikën për mirë dhe u shuan …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive