February 28, 2021

Meta-Berisha përgatiten për dhúnë nëse humbasin zgjedhjet më 25 prill, mesazhe e p’resione ndaj Bashës

Meta-Berisha përgatiten për dhúnë nëse humbasin zgjedhjet më 25 prill, mesazhe e p’resione ndaj Bashës

Të dielën e 25 prillit të vitit tjetër qytetarët shqiptarë do t’iu drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur deputetët që do t’i përfaqësojnë për katër vitet e ardhshme.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive