March 8, 2021

Lajm i màdh! Franca do u jape nënshtetësinë franceze të gjithë emigrantëve, por vetem me një kusht

Lajm i màdh! Franca do u jape nënshtetësinë franceze të gjithë emigrantëve, por vetem me një kusht

Franca ka aplikuar një formë të paçmuar shpërblimi për të gjithë emigrantët që kanë punuar në vijën e parë të rr ezikut gjatë pan demisë Covid, duke u falur atyre nënshtetësinë franceze.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive