March 8, 2021

Gjoba me e madhe ne bote vihet ne shqiperi: 50 Milion Lekë gjobë djalit të Ilir Vrenozit se doli në protestë për Klodian Rashën

Gjoba me e madhe ne bote vihet ne shqiperi: 50 Milion Lekë gjobë djalit të Ilir Vrenozit se doli në protestë për Klodian Rashën

Policia e Shtetit ka qenë e ashpër me qytetarët e thjeshtë sa i përket ndëshkimit të atyre që shkelën rregullat gjatë pandemisë Covid.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive