March 8, 2021

EPlKE/ JURlA ndërpret këngën e saj, nuk besojnë se është ZËRl i saj i vërtetë! (Video)

EPlKE/ JURlA ndërpret këngën e saj, nuk besojnë se është ZËRl i saj i vërtetë! (Video)

Në mesin e atyre që kanë mahnitur jurinë, ka pasur edhe të atilla performanca prej të cilave juria është shk;rirë së qeshuri.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive