February 28, 2021

Edi Rama nxjerr orë dhe tespie të mbuluara me diamante në kryeministri. Fevziu: “Ti e mban çelësin?”

Edi Rama nxjerr orë dhe tespie të mbuluara me diamante në kryeministri. Fevziu: “Ti e mban çelësin?”

Por syri i kapi objektin e veçantë; një orë, unazë, butona dhe tespie të mbuluara me diamante.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive