March 2, 2021

Cfare po ndodh me patentat e shqiptareve në Itali

Cfare po ndodh me patentat e shqiptareve në Itali

Të gjithë shqiptarëve që jetojnë në Itali dhe janë të pajisur me patente shqiptare, ky dokument nuk u njihet nga policia italiane prej mese 9 muajsh.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive