March 8, 2021

29-vjeçarja humb jetën 10 ditë pasi shkoi në spital, mjekët i dhanë ilaçet gabim

29-vjeçarja humb jetën 10 ditë pasi shkoi në spital, mjekët i dhanë ilaçet gabim

Një vajzë 29-vjeçare nga Kanadaja ka hu/mbur je/tën si pasojë e një infeksioni të t me rrshëm pasi doktorët e …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive