March 4, 2021

Të BURGOSURlT rreshtohen dhe bëjnë atë që nuk e PRlSTE askush (Video)

Të BURGOSURlT rreshtohen dhe bëjnë atë që nuk e PRlSTE askush (Video)

Të bur.gosurit kanë vallëzuar nën tingujt e këngës “They don’t care about as”, të yllit të ndjerë Michael Jakson.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive