March 2, 2021

Shikoni mire në portofol mos gjeni këtë lloj 5 eurosh, do bëheni milionerë – news

Shikoni mire në portofol mos gjeni këtë lloj 5 eurosh, do bëheni milionerë – news

Duhet të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive