March 6, 2021

Ja sa familje të madhe ka Elvis Naçi, gruaja e tij Fatma bën rrëfim zemre: Ai është baba, se ka ngritur zërin…

Ja sa familje të madhe ka Elvis Naçi, gruaja e tij Fatma bën rrëfim zemre: Ai është baba, se ka ngritur zërin…

Elvis Naçi është kthyer në personazhin e muajit pas deklaratës së tij poIemizuese lidhur me gratë dhe marr ëdhënien e tyre bashkëshortore.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive