March 4, 2021

HlSTORlA e vajzës shqiptare: Më martoi haIIa kur isha 17-vjec, tani burri dhe vjehrra më…!!!

HlSTORlA e vajzës shqiptare: Më martoi haIIa kur isha 17-vjec, tani burri dhe vjehrra më…!!!

Ishte halla e saj që u fut si shkues dhe e de tyroi vajzën të martohet me një njeri që nuk e njeh dhe rreth 16 vite më të madh.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive