March 6, 2021

Femrat që nuk kryejnë shpesh s*ks, u ndodh ajo që nuk e kishin menduar kurrë

Femrat që nuk kryejnë shpesh s*ks, u ndodh ajo që nuk e kishin menduar kurrë

Gratë që bëjnë s*ks të paktën një herë në javë ose një muaj kanë një rrezik më të ulët të menopauzës së parakohshme sesa ato që bëjnë më pak s*ks,…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive