February 25, 2021

Çfarë do të ndodhë në 2021-shin? Pse 8 MIJË ushtarë AMERIKANË do zbarkojnë në Shqipëri

Çfarë do të ndodhë në 2021-shin? Pse 8 MIJË ushtarë AMERIKANË do zbarkojnë në Shqipëri

Stërvitja më e madhe ushtarake e NATO dhe SHBA për vitin 2021 pritet të zhvillohet në vendin tonë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive