March 4, 2021

Ajo që kjo vogëlushe ka në fyt është kaq e fuqishme sa mbi 100 milionë njerëz po e dëgjojnë (Video)

Ajo që kjo vogëlushe ka në fyt është kaq e fuqishme sa mbi 100 milionë njerëz po e dëgjojnë (Video)

Në moshën 4- vjeçare ajo kaloi një infeksion të mushkërive që më pas u kthye në pneumoni që shkaktoi një goditje septike, gjë që çoi në një mosfunksionim të veshkave.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive