February 27, 2021

Нabit gruaja në gjykatë: “Dua divorc. Burri nuk më bë rtet dhe nuk mër zitet kurrë, Është rob kot”

Нabit gruaja në gjykatë: “Dua divorc. Burri nuk më bë rtet dhe nuk mër zitet kurrë, Është rob kot”

Aharoi Aviti nga India kohët e fundit bëri kërkesë për divorc në një gjykatë, me pretendimin se burri i saj e do shumë atë. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive