March 5, 2021

Vjosa Osmani selam Mustafes: O Isë, mua më zgjodhi populli kurse ty hajnat

Vjosa Osmani selam Mustafes: O Isë, mua më zgjodhi populli kurse ty hajnat

Në politikë, sikur edhe në jetë, ndonjëherë duhet ta paguash çmimin e të qenit parimor.Unë e kam provuar në lëkurën time më shumë se njëherë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive