March 9, 2021

U SHlT nga famiIja para 29 vitesh, djaIi nga Fieri gjendet në SHBA (HlSTORlA)

U SHlT nga famiIja para 29 vitesh, djaIi nga Fieri gjendet në SHBA (HlSTORlA)

Ekziston vetëm në letra dhe është zh;dukur që prej vitit 1991, por his;toria e një djali nga fshatin Gorishovë duket se ka marrë një kthesë të papritur.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive