March 9, 2021

Shtëpia e Bardhë ngeIet në hije, SHlKONl paIIatin përraIIor ku jeton Erdogani (VIDEO)

Shtëpia e Bardhë ngeIet në hije, SHlKONl paIIatin përraIIor ku jeton Erdogani (VIDEO)

Pallati është dizajnuar sipas shijes së vet presidenti dhe vetëm tapetat kushtojnë më shumë se 8 milion euro.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive