March 8, 2021

Shkon për të ushqyer dhinë,kur hap derën “truIIoset” nga ajo që SHlKON

Shkon për të ushqyer dhinë,kur hap derën “truIIoset” nga ajo që SHlKON

Familja Simiç kishte vendosur të zgjerojë patundshmërinë dhe për këtë kishin ndarë një shumë të majme parash që të mund tëblejnë 10 hekterë tokë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive