February 28, 2021

Ilir Meta jep dorheqjen më 26 prill dhe bëhet kryeministër: “Jap fjalën se për 48 orë, vendi ynë do jetë më i sigurti në botë”

Ilir Meta jep dorheqjen më 26 prill dhe bëhet kryeministër: “Jap fjalën se për 48 orë, vendi ynë do jetë më i sigurti në botë”

NJË BISEDË MES MIQSH, POR QË NË FAKT PRITET TË JETË DHE OFERTË SERIOZE DHE E MIRËMENDUAR E ILIR METËS PO QARKULLON PREJ DITËSH DUKE TRAZUAR DHE NJËHERË UJËRAT E POLITIKËS NË VEND.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive