March 4, 2021

Emigrantet kthehen nga Italia por sh.okohen kur hapin valixhet e tyre, ja cfare i ndodh ne Rinas

Emigrantet kthehen nga Italia por sh.okohen kur hapin valixhet e tyre, ja cfare i ndodh ne Rinas

Por kur kanë shkuar në shtëpine e tyre, ata jane banues në fshatrat e Lezhës, kanë kuptuar, se il.ac.et nuk ishin në valixhe.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive