February 28, 2021

Ditë e zezë për Ilir Metën, humb jetën njeriu i tij i shtrenjtë/ Ta prek shpirtin me fjalët: Lutem të prehesh në paqe

Ditë e zezë për Ilir Metën, humb jetën njeriu i tij i shtrenjtë/ Ta prek shpirtin me fjalët: Lutem të prehesh në paqe

Me ikjen tënde, vizitat në Tushemisht nuk do të jenë më njësoj. Të prehesh në paqe Vasil Llakmani!…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive