March 4, 2021

Bëhen gati ARRESTlMET “VIP” nga SPAK, dorëzohet Rama dhe njerëzit e tij në pushtet, PRlTET kthesa e Berishës dhe Metës

Bëhen gati ARRESTlMET “VIP” nga SPAK, dorëzohet Rama dhe njerëzit e tij në pushtet, PRlTET kthesa e Berishës dhe Metës

SPAK do të nisë arr*stimet “VIP” dhe do të ndë;shkojë të gjithë politikanët që kanë bërë zuIIume …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive