February 25, 2021

U diagnostikua me kancer të gjirit gjatë shtatzënisë, 27-vjeçarja gjen forca dhe sjell në jetë djalin e saj

U diagnostikua me kancer të gjirit gjatë shtatzënisë, 27-vjeçarja gjen forca dhe sjell në jetë djalin e saj

Kjo do të thoshte që pjesa tjetër e shtatzënisë së saj do të merrte një rrjedhë që ajo as s’e kishte imagjinuar ndonjëherë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive