March 8, 2021

Shqiptarja 19 v jeçare tregon pagën e majme që ka në DUBAl

Shqiptarja 19 v jeçare tregon pagën e majme që ka në DUBAl

E pyetur për punën e saj më të paguar deri më tani, Klaudja Kalia ka treguar për eksperiencën e saj në Abu Dabi.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive