March 5, 2021

Nxitoni te perfitoni/Erion Veliaj jep lajmin e madh për shqiptarët

Nxitoni te perfitoni/Erion Veliaj jep lajmin e madh për shqiptarët

850 familje dhe çifte të reja të pastreha të Tiranës do të kenë mundësi që përmes programit të kredisë së butë të sigurojnë një shtëpi, duke i dhënë zgjidhje strehimit të tyre.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive