February 27, 2021

Merkel “dridhë“ Serbin e Vuçiqin, ju nuk guxoni ti prekni më shqiptarët e Kosovës ata janë në tokën e tyre

Merkel “dridhë“ Serbin e Vuçiqin, ju nuk guxoni ti prekni më shqiptarët e Kosovës ata janë në tokën e tyre

Merkel “dridhë“ Serbin e Vuçiqin, ju nuk guxoni ti prekni më shqiptarët e Kosovës ata janë në tokën e tyre. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive