February 28, 2021

”Kalova në botën tjetër, fola me babain që s’jeton”, rrëfimi i pabesueshëm i grimieres së vipave Shqiptarë

”Kalova në botën tjetër, fola me babain që s’jeton”, rrëfimi i pabesueshëm i grimieres së vipave Shqiptarë

Grimierja e njohur tregoi se u infektua pas festës me shumë të ftuar për ditëlindje dhe gjendja e saj u përkeqësua me kalimin e ditëve.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive