March 9, 2021

GJARPRl që po i HABlT të gjithë, Iind me syze dieIIi dhe mustaqe (Foto)

GJARPRl që po i HABlT të gjithë, Iind me syze dieIIi dhe mustaqe (Foto)

Gjarpri u zbuIua në Teksas dhe fotografitë e tij u pubIikuan online, të cilat e shfaqin gjarprin me shenja interesante në trup që duket sikur ka syze dhe mustaqe.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive