March 4, 2021

Deklarate befasuese e shkencëtarit: Njerëzit do jetojnë deri në 1000 vite

Deklarate befasuese e shkencëtarit: Njerëzit do jetojnë deri në 1000 vite

Është shkëncetari Aubrey De Grey që thotë se shanset për të jetuar deri në 1,000 vjeç janë mbi 50%.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive