March 4, 2021

Avdullah Hoti: ‘Do i’a japim nga 20 euro çdo banori të Kosovës.’ – (VIDEO)

Avdullah Hoti: ‘Do i’a japim nga 20 euro çdo banori të Kosovës.’ – (VIDEO)

Qeveria Hoti është duke punuar shumë mirë, madje ai tha se do të ketë ndlhma edhe për popullin e Kosovës.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive