March 8, 2021

Andi nuk u përmbajt fare në takimin me Anën e shtriu dhe i tha hiqi këto/ Ajo iu kthye: Po ik ore se më shqeve

Andi nuk u përmbajt fare në takimin me Anën e shtriu dhe i tha hiqi këto/ Ajo iu kthye: Po ik ore se më shqeve

Ndërsa të dy ata mendonin se kamerat ishin fikur, edhe nën efektin e vers, u’ çliruan’ disi drejt njeri tjetrit.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive