March 8, 2021

Selmanaj: Propozoj që të mbyllet Kosova për 1 muaj, qytetarët s’po marrin veshë edhe diaspora ka ardh….

Selmanaj: Propozoj që të mbyllet Kosova për 1 muaj, qytetarët s’po marrin veshë edhe diaspora ka ardh….

Zëvendës kryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj nuk është aspak i kënaqur me mënyrën se si po sillën qytetarët me situatën aktuale në Kosovë. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive