March 8, 2021

Rrefehet Kazanova shqiptar/ Kam pasur 400 dashnore, ja me sa gra eshte i martuar momentalisht

Rrefehet Kazanova shqiptar/ Kam pasur 400 dashnore, ja me sa gra eshte i martuar momentalisht

Bekim Stokaj, nga komuna e Decanit ku ka treguar për jetë private, ku thotë se në jetën e tij ka pasur më shumë se 400 femra.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive