March 4, 2021

NJlHUNl me 59-vjeçarjen që th yen çdo MlT, bëhet vajza e MOTlT në televizionin e famshëm

NJlHUNl me 59-vjeçarjen që th yen çdo MlT, bëhet vajza e MOTlT në televizionin e famshëm

Është një nga prezantueset më të famshme në Britaninë e Madhe. Kjo, edhe për shkak të pamjes së saj.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive