March 8, 2021

Ndërkohë që në Shqipëri nuk kemi me çfarë të ngrohim shtëpinë,në Islandë vendoset ngrohje nën trotuare (Video)

Ndërkohë që në Shqipëri nuk kemi me çfarë të ngrohim shtëpinë,në Islandë vendoset ngrohje nën trotuare (Video)

Kjo tregon edhe një herë se si ky shtet kujdeset maksimalisht për banorët e vet duke iu siguruar edhe në rrugë mbrojtje nga i ftohti.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive