March 7, 2021

Naim Abazi: ‘Nëse Hashimi Nuk Kthehet Brenda 24 Ore, Unë Nuk Jetoj Në Kosovë.’

Naim Abazi: ‘Nëse Hashimi Nuk Kthehet Brenda 24 Ore, Unë Nuk Jetoj Në Kosovë.’

Naim Abazi: ‘Nëse Hashimi nuk kthehet brenda 24 ore, unë nuk jetoj në Kosovë.’ Këngëtari i njohur Naim Abazi duket shumë i më.rzitur që ish-presidenti i Kosovës,…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive