February 27, 2021

Motër dhe vëlla humbin jetën nga Covid-19 brenda një jave

Motër dhe vëlla humbin jetën nga Covid-19 brenda një jave

Adelita Cruz Trevino, 39 vjeç dhe Nicolas Trevino , 35 vjeç, kanë humbur jetën nga Covid-19 vetëm një javë larg nga njëri-tjetri.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive