March 2, 2021

Mërgimtari i dërgon Mesazh Valon Sylës o i paftyr do të…./VIDEO

Mërgimtari i dërgon Mesazh Valon Sylës o i paftyr do të…./VIDEO

Selam Dyrsirës që i ofendon Mërgimtarët. Kam shum dëshir që ky mesazh të arrij aty ku e ka vendin. Me Respekt I juaji Artan Sallauka …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive