February 27, 2021

Kastriot Myftaraj: Dita Kur Do Të Shemben Të Gjitha Xhamitë Nuk Do Të Jetë E Largët

Kastriot Myftaraj: Dita Kur Do Të Shemben Të Gjitha Xhamitë Nuk Do Të Jetë E Largët

Dita kur do të shemben të gjitha Xhamitë nuk do të jetë e largëtKastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura anti-muslimane. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive