February 27, 2021

Jam 45 vjeçare nga Kosova e divorcuar, kerkoj nje mashkull me letra ja infot e mia…..

Jam 45 vjeçare nga Kosova e divorcuar, kerkoj nje mashkull me letra ja infot e mia…..

Jam 45 vjeqare nga kosova me qendrim ne londer e divorcuar kam tre femije te rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore nga shqiperia mosha 44-50 vjeqar.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive