March 5, 2021

I riu ulet te pije kafen në Tiranë, ajo që shikon në filxhan e truIIosi fare

I riu ulet te pije kafen në Tiranë, ajo që shikon në filxhan e truIIosi fare

Një qytetari nga Tirana i ka ndodhur pikërisht kjo ditën e sotme teksa është ulur të pijë kafe me shoqërinë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive