March 6, 2021

HARROJENI Gjermaninë, ky është shteti i FUQISHËM që ka hapur dyert e PUNËSIMIT për 340 mijë emigrantë

HARROJENI Gjermaninë, ky është shteti i FUQISHËM që ka hapur dyert e PUNËSIMIT për 340 mijë emigrantë

Prej disa vitesh tashmë, Gjermania është destinacioni më i kërkuar nga shqiptarët dhe emigrantët e vendeve të ndryshme për të jetuar.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive