March 7, 2021

HABlT 28 vjeçarja nga Tirana, BURRl ka marr lek nga komshiu ,unë paguaj kamaten duke…

HABlT 28 vjeçarja nga Tirana, BURRl ka marr lek nga komshiu ,unë paguaj kamaten duke…

Në një intervistë për Top Channel, ajo tregoi se kishte punësuar një detektiv privat për të provuar dyshimet se partneri e tradhtonte.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive