February 28, 2021

Flet poIicja SlMPATlKE që ‘ua mbledh shoferëve’: Ja pse na kanë FRlKË meshkujt…

Flet poIicja SlMPATlKE që ‘ua mbledh shoferëve’: Ja pse na kanë FRlKË meshkujt…

26-vjeçarja, në një rrëfim për “Shekulli-n”, shprehet mjaft e kënaqur për profesionin që ajo ka zgjedhur të ushtrojë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive