February 27, 2021

E turpshme:Mërgimtarët po i thyejn kerrat në Kosovë për të marr Para nga SIGURIMET….

E turpshme:Mërgimtarët po i thyejn kerrat në Kosovë për të marr Para nga SIGURIMET….

Nga fotografitë e dërguara shihet se grabitësit kanë thyer xhamin e veturës dhe kanë marrë çantën me para dhe aparatin telefonik.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive