March 6, 2021

E rèndè po kthèhej nè vèndlindje: Vdès 31 vjèçari shqiptar në një áksidèñt tráfiku në Gjermani

E rèndè po kthèhej nè vèndlindje: Vdès 31 vjèçari shqiptar në një áksidèñt tráfiku në Gjermani

Kështu kanë bërë të ditur për Sinjalin, familjarët e viktimave, që njoftuan se 31 vjeçari ishte shofer në veturën me të cilën u aksidentua.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive